Aktualno

20.06.2019. 175

175 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 5 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

19.06.2019. 174

174 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 6 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

18.06.2019. 173 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima i završetak rasprave na prvi Pravilnik na e-savjetovanju

Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 7 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima.

17.06.2019. 172

172 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 8 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

16.06.2019. 171

171 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 9 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

15.06.2019. 170

170 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 10 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

14.06.2019. 169

169 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 11 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

13.06.2019. Otvorena su dva nova savjetovanja o Nacrtu prijedloga Pravilnika o metodologiji ustrojavanja i vođenja Registra otoka i Nacrtu prijedloga Pravilnika o ustrojstvu, djelokrugu i načinu rada Otočnog vijeća

168 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 12 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

12.06.2019. 167

167 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 13 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.

11.06.2019. Prošlo je 166 dana od donošenja Zakona o otocima, pravilnika nema

166 dana od stupanja na snagu Zakona o otocima. Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU ostalo je još 14 dana do donošenja pravilnika za normalno i cjelovitu primjenu Zakona o otocima. Otočanima ne treba olakšati život, otočanima treba jednakost šansi, mogućnost da svoj život na otoku razvijaju na način kao da su na kopnu. Život na otoku, rođenjem ili odabirom, ne smije biti prepreka razvoju težnji koje suvremeni čovjek ima.